Boren Bil

Motala

Serviceerbjudanden

SERVICEERBJUDANDEN

Här hittar du våra aktuella serviceerbjudanden.

Fastpris på service hos Peugeot

Nu gör vi på Peugeot det ännu lättare för dig att ta del av vår service – för din trygghet och bekvämlighet. Det ska aldrig vara krångligt att få prisvärd service hos oss på Peugeot. Därför erbjuder vi nu fastpris på utvalda servicetjänster – så att du omedelbart vet vad som ingår i din service och till vilket pris.

På Peugeot har vi alltid din trygghet i åtanke när vi tar hand om din bil. Våra servicetekniker är specialutbildade på Peugeot och har de rätta verktygen för att ge dig bästa möjliga hjälp. Våra olika serviceerbjudanden är specifikt framtagna för din Peugeot så att den kan fortsätta att fungera så bra som möjligt även framöver.

LÄS MER OM FASTPRIS OCH SE PRISERNA

BOKA SERVICE

Aircondition

Möt sommaren med din Peugeot i topptrim. Glöm inte att kontrollera så att din AC är fullt fungerande inför sommarens varma dagar.

Skulle något kännas fel? Då är du välkommen in till oss – så kontrollerar och vid behov reparerar vi din AC. Så vet du med säkerhet att du kan njuta av frisk och svalkande luft i din Peugeot.

BOKA SERVICELåt Peugeot ta hand om din vindruta

Ett stenskott i vindrutan är olyckligt och kan i värsta fall växa till en större spricka som försämrar sikten under körning. En snabb och smidig reparation är i sådana fall nödvändig. Känn dig trygg med att du då får bästa möjliga hjälp från Peugeot och våra specialister när du besöker oss.

Om din vindruta behöver bytas gör vi självklart det snabbt och smidigt med kvalitetssäkrade originaldelar från Peugeot. Vi säkerställer att all teknik i vindrutan fortsätter att fungera optimalt även framöver – givetvis får du alltid bra priser på service och reparationer.

Glöm inte heller att med jämna mellanrum byta torkarblad så att de inte slits ut och tappar effekt, eller orsakar repor och skador på rutan. Med en skadefri och ren vindruta blir din körning tryggare och säkrare.

BOKA SERVICE